• Topp sevärdheter

    No entries found

  • Topp restauranger

    No entries found

  • Topp shoppingställen

    No entries found

Vancouver anses ofta vara den vackraste staden i Kanada. Det är en uppåtsträvande, vacker storstad som har turen att omges av hav och berg. Med sina många parker, stränder, trädgårdar, museer, konstgallerier och sin etnisk mångfald, är Vancouver en av de sällsynta platser som faktiskt uppfyller sitt löfte om att ha något att erbjuda alla.

Stanley Park
På platser kan ge en mer spännande utsikt över denna dynamiska stad än Stanley Park. I parken finns kilometerlånga gång- och cykelvägar, ett akvarium, utomhusbad, tennisbanor och mycket mer.

Robson Street
På Robson Street och i den omgivande stadskärnan hittar du de bästa möjligheterna till shopping och för att titta på folk. Varuhus med europeisk stil delar gatan med delikatessbutiker, moderna butiker, caféer och en myriad av restauranger med olika inriktning.

Granville Island
Den öppna marknaden på Granville Island på västra sidan om Vancouver är en underbar plats där du kan gå i affärer, besöka torg och gallerier, köpa något att äta, handla ingredienser till en gourmetmåltid eller hitta unika souvenirer.

Kommande Vancouver kryssningar