• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Topp sevärdheter

  Parking Pizza
  1. Parking Pizza
  2. Phenomena
  3. Parc de la Ciutadella (Parque de la Ciudadela)
  4. La Central del Raval
  5. Muntanya de Montjuïc (Montaña de Montjuïc)
 • Topp restauranger

  Parking Pizza
  1. Parking Pizza
  2. Honest Greens
  3. Can Dendê
  4. Can Pizza Prat
  5. Baluard Barceloneta
 • Topp shoppingställen

  La Central del Raval
  1. La Central del Raval
  2. Mercat de Sants
  3. Supermercado El Corte Inglés
  4. Mercat de Sant Josep - La Boqueria
  5. Zara

Barcelona, huvudstad och kulturellt centrum i den spanska regionen Katalonien är en spännande, energisk och kosmopolitisk stad med massor av historia, kultur och konst.

Picasso-museet 
Upptäck Picassos viktiga tidiga verk i de fascinerande utställningarna i detta museum. Annat att se och uppleva är museet för modern konst och Museu d'Art de Catalunya, med verk av El Greco, Dali och andra mästarkonstnärer från Barcelona.

La Sagrada Familia
Kyrkan "La Sagrada Familia", som är byggd av den modernistiska arkitekten Gaudi, är ett verkligt unikt mästerverk med extravaganta torn, ovanliga former och skulpturer. La Pedrera (stenbrottet) är kanske världens mest unika byggnad med lägenheter och kontor, med en organisk, böljande stenfasad.

Las Ramblas
Strosa längs den breda strandpromenaden Las Ramblas, den livliga stadsdelen med butiker, restauranger och klubbar där det är ett verkligt nöje att titta på människor. Eller ät en typisk maträtt från det katalanska köket, till exempel Habras a la Catalina, tillsammans med ett av regionens berömda viner eller besök något av de eleganta caféerna i Placa Reial.

 

Kommande Barcelona kryssningar