• Topp sevärdheter

    No entries found

  • Topp restauranger

    No entries found

  • Topp shoppingställen

    No entries found

Los Angeles är en stor metropol med Latinamerikanska rötter och Hollywoodglamour. San Pedro är Los Angeles hamn och en inkörsport till de många stadsdelarna och distrikten i L.A. som väntar på att bli upptäckta. Här hittar du restauranger, shopping och museer – allt i världsklass. Det finns även parker och möjligheter till klättring och vandring. Valmöjligheterna radar upp sig längs kustlinjen – från Redondo och Santa Monica till Malibu.

Rodeo Drive
Inom bara tre kvarter hittar du på Rodeo Drive några av världens mest exklusiva affärer och butiker. Dessa tre kvarter är det mest kända shoppingdistriktet i Amerika och förmodligen också det dyraste.

Sunset Strip
Den del av Sunset Boulevard som kallas "Sunset Strip" är sträckan på 2,5 km mellan Hollywood och Beverly Hills. På denna berömda gata hittar du restauranger, musikklubbar, affärer och Hollywoodnattklubbar. På helgerna är det ett mecka för turister och personer som vill få en skymt av stjärnorna.

Disney Concert Hall
Denna unika byggnad, som ritats av den berömde arkitekten Frank Gehry, är Los Angeles Philharmonic Orchestras och Los Angeles Master Chorales nya hemvist – ett mästerverk i Los Angeles innerstad.

Kommande Los Angeles kryssningar