• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Topp sevärdheter

  Central Park
  1. Central Park
  2. Brooklyn Bridge Park
  3. Bryant Park
  4. The Metropolitan Museum of Art (Metropolitan Museum of Art)
  5. Minskoff Theatre
 • Topp restauranger

  Los Tacos No. 1
  1. Los Tacos No. 1
  2. Los Tacos No.1
  3. Los Mariscos
  4. Rubirosa Ristorante
  5. Levain Bakery
 • Topp shoppingställen

  Strand Bookstore
  1. Strand Bookstore
  2. Astor Wines & Spirits
  3. Union Square Greenmarket
  4. Murray's Cheese
  5. Books Kinokuniya

Om staden

I staden som aldrig sover blir du aldrig uttråkad. Från ljusen vid Broadway och Times Square till de världsberömda museerna, shoppingen och de många kulinariska läckerheterna. Det är en otroligt mångsidig och aktiv plats med en mosaik av stadsdelar som alla har sin egen karaktär och sin egen historia men ändå samexisterar smidigt.

Times Square
Platsen kallas "the Crossroads of the World" (världens korsning) och med tanke på hur många personer som lockas hit verkar det stämma. Från ljusen på Broadway till de otaliga butikerna, det finns inget som liknar Times Square någon annanstans i världen.

Frihetsgudinnan
Frihetsgudinnan, som står på Liberty Island, var en vänskapsgåva från det franska folket till USA och är fortfarande en symbol för politisk frihet. Från observationsplatsen kan du njuta av en spektakulär utsikt över New York och hamnen.

Central Park
Mitt i denna asfaltdjungel finns en stor, vacker park som erbjuder storstadens invånare ett andningshål. Parken, som är 349 hektar stor och ligger mitt i staden, är en hyllning till utmärkt stadsplanering. Med sina slingrande stigar, dammar, sjöar och stora grönområden är Central Park ofta platsen för utomhuskonserter, konstnärliga uppträdanden, solbadare, joggare, flanörer och picknick.

Kommande New York kryssningar