• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • Topp sevärdheter

  Mrs. Macquarie's Point
  1. Mrs. Macquarie's Point
  2. Bondi - Bronte Coastal Walk
  3. Sydney Opera House - Playhouse
  4. Sydney Harbour Bridge
  5. Shelly Beach
 • Topp restauranger

  Opera Kitchen
  1. Opera Kitchen
  2. Social Brew Cafe
  3. Nomad Restaurant
  4. Bourke Street Bakery
  5. John Montagu
 • Topp shoppingställen

  Harris Farm Markets
  1. Harris Farm Markets
  2. Kinokuniya
  3. Oak Barrel
  4. Queen Victoria Building (QVB)
  5. Harris Farm Markets

Som en av Australiens äldsta bosättningar och ett av världens största turistmål, erbjuder Sydney 'Aussie'-gästfrihet i kombination med exceptionella sevärdheter - från den vackra hamnen och den kosmopolitiska stadskärnan till de skyddade vrårna, kilometerlånga vackra stränder och enastående Blue Mountains.

Operahuset i Sydney
Operahuset är en av de mest populära sevärdheterna i staden och ett av världens mest levande centrum för scenkonst. Det består av ett komplex av teatrar och konsertsalar. Dess unika design anses vara ett tekniskt underverk i den moderna världen.

The Rocks 
Uppkallad efter klippor och platå av sandsten är denna plats, där den första straffkolonin låg, fortfarande rik på kolonial historia och här hittar du femstjärniga hotell och många restauranger, pubar, affärer, gallerier och museer.

Blue Mountains
Upplev Australiens Grand Canyon – en region med spektakulära klippformationer, djupa skogsbevuxna dalar och vattenfall. Vid Echo Point kan du uppleva utsiktspunkten Three Sisters, som fått sitt namn efter en legend hos Aboriginerna.

 

 

Kommande Sydney kryssningar