• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
  • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm

Utforska Machu Picchu

Res in i Anderna till magiska Machu Picchu

När du står i de terrasserade ruinerna av Machu Picchu, mitt bland molnen och omgiven av topparna i Anderna, får du en uppfattning om hur fridfullt livet måste ha varit när inkafolket bodde här. Under denna rundtur bjuder vi in dig till en tvådagarsvistelse på denna världsberömda plats och du kan då även uppleva det berömda citadellet under soluppgången. Tillbringa en dag och en natt i Cusco, känd för sitt inkaarv och sina skatter från den spanska kolonialtiden. Här besöker du en typisk Pisac-marknad där du kan köpa alpackatröjor, inhemska musikinstrument och andra spännande föremål. Och före och efter ditt besök i Machu Picchu besöker du sevärdheterna i Lima och Santiago.

Dag 1 – Lima
Efter ankomsten i Lima checkar du in på ditt hotell.

Dag 2 – Lima/Cusco/Valle Sagrado
På förmiddagen flyger du till den historiska staden Cusco i Anderna där du besöker den gamla inkafästningen Sacsayhuaman och äter lunch på en lokal restaurang. Sedan kan du shoppa på Pisac-marknaden. Övernattning på Tambo del Inka Resort. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 3 – Valle Sagrado
Idag besöker vi inkastäderna Ollantaytambo och Chinchero. Under en lunch på en lokal restaurang kan du testa den peruanska nationalrätten Pachamanca. Övernattning på Tambo del Inka Resort. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4 – Valle Sagrado/Machu Picchu
Från Ollantaytambo tar du tåget till Aguas Calientes, din utgångspunkt för en rundtur i den gamla inkastaden Machu Picchu. Under en guidad rundtur av ruinerna får du en fascinerande överblick av inkafolkets förlorade värld. Övernattning på Hotel Sumaq. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 5 – Machu Picchu/Cusco
Innan du återvänder till Ollantaytambo kan du uppleva ruinerna vid soluppgången. Efter lunchen i Cusco har du möjlighet att utforska staden på egen hand. Övernattning på JW Marriott Hotel. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6 – Cusco/Lima/Santiago
På förmiddagen flyger du tillbaka till Lima, där en stadsrundtur står på programmet innan du fortsätter resan till Santiago. Övernattning på Renaissance Santiago Hotel. Frukost och middag ingår.

Dag 7 – Santiago/ombordstigning
Efter en stadsrundtur genom Santiago når du hamnen i Valparaiso där du går ombord på fartyget och ger dig av på en oförglömlig kryssning. Frukost ingår.

Dag 7 till 21/23
Kryssning "Kap Horn och Magellans sund" (14 nätter)
Kryssning "Anderna och Sydamerika" (16 nätter)

Cruisetour 2A - 20 nätter
Från Lima till Buenos Aires

Landprogram före kryssning
Kryssning "Kap Horn och Magellans sund" (14 nätter)

Avresedatum 2019 Star Princess: 11 januari 2019 | 8 februari 2019

Boka här

 

Cruisetour 2B - 20/22 nätter
Från Los Angeles till Lima

Kryssning före landprogram*
Kryssning "Kap Horn och Magellans sund" (14 nätter)
Kryssning "Anderna och Sydamerika" (16 nätter)

Avresedatum 2019 Star Princess: 3, 31 januari 2019 (20 nätter)

Boka här

 

Cruisetour 2D - 22 nätter
Från Lima till Los Angeles

Landprogram före kryssning
Kryssning "Anderna och Sydamerika" (16 nätter)
Avresedatum 2019 Royal Princess: 1 mars 2019

Boka här

* 2 nätter i Lima, ingen övernattning i Santiago