• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Höjdpunkter i Japan

Höjdpunkter i Japan

Japan kryssning + landprogrammet "Höjdpunkter i Japan" kommer att leda dig till de viktigaste sevärdheterna i Honshu, huvudön i Japan. Du kommer att se de historiska byggnaderna i Kyoto, traditionella och moderna attraktioner i Tokyo och världsberömda berget Fuji. Efter landprogrammet, kommer du att upptäcka de vackraste destinationer på Hokkaido, den näst största ön i landet, under en fantastisk kryssning.

Dag 1 Osaka / Kyoto
Anländ i Osaka och bege dig till magiska Kyoto, där du kan njuta av en kväll på egen hand. Övernattning på Kyoto Hotel Okura.

Dag 2 Kyoto
Idag kommer du att upptäcka några av Kyoto största attraktioner - inklusive den imposanta, drygt 400-åriga gammla Nijo-slottet, platsen för två påkostade palats och flera vackra trädgårdar, och den oförglömliga gyllene paviljongen. Njut lunch på en lokal restaurang följt av Heian-helgedomen och Kiyomizu-templet. Ät i en traditionell japansk restaurang med en Maiko show, som säkert kommer att vara en höjdpunkt. Övernattning på Kyoto Hotel Okura. Frukost, lunch och middag ingår

Dag 3 Kyoto / Tokyo
Resan går vidare till Nara för att besöka det imponerande Todaiji templet och det imponerande Kasuga Taisha helgedomen innan ombordstigning på det berömda Shinkansen tåget till Tokyo för en kväll på egen hand. Övernattning på Hotel New Otani Tokyo. Frukost och lunch ingår.

Dag 4 Tokyo
En inledande sightseeingtur tar dig genom en av de mest spännande städerna på jorden. Du ser Meiji Helgedomen, Sensoji-templet och Nakamise Shoppinggata, följd av en tur genom det berömda Ginza distriktet. Eftermiddagen och kvällen är på egen hand och här har du chansen att uppleva ännu mer av Tokyos otaliga attraktioner i din egen takt. Övernattning på Hotel New Otani Tokyo. Frukost ingår.

Dag 5 Tokyo
Omgivningarna i Tokyo har också mycket att erbjuda  Besök berget Mt. Fuji, äta lunch på en lokal restaurang och åk ut till Hakone nationalpark, där du kan åka en linbana från Sounzan station till Owakudani Station och besöka Owakudani Valley. Efteråt avsluta dagen med en kryssning över sjön Ashi, som är känd för sin fantastiska utsikt över berget Mt. Fuji. Denna kväll, kommer du att ha en avskedsmiddag med klassiska japanska specialiteter. Övernattning på Hotel New Otani Tokyo. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6 Tokyo / Yokohama / ombordstigning
Efter frukost, besök Tokyo Sky Tree Tembo Deck på 350 meters höjd, se en oförglömmerlig vy över staden innan ombordstigning sker på Diamond Princess. Frukost ingår.

Dag 6-14 kryssning
Du kan kombinera detta landprogram med våra Japan kryssningar ombord på Diamond Princess. Följande kombinationer finns:

Cruisetour 3A - 14 nätter
Från Osaka till Tokyo

Landprogram före kryssning
Kryssning "Japanska havet" (9 nätter)
Kryssning „Japan" (9 nätter)
Kryssning "Honshu & Shikoku" (9 nätter)
Avresedatum 2020:  05 juli |19 oktober | 28 oktober | 06, 15 november

Boka här

Avresedatum 2021:  26 juni | 05 juli | 18 augusti | 04 september | 02 oktober | 03, 12, 21, 30 november

Boka här

 

Cruisetour 3B - 13 nätter
Från Osaka till Tokyo

Landprogram före kryssning
Kryssning "Hokkaido" (8 nätter)

Avresedatum 2020: 18 september | 11 oktober

Boka här

Avresedatum 2021: 14, 22 juli | 27 augusti | 18 september | 11 oktober

Boka här

 

Cruisetour 3C - 20 nätter
Från Osaka till Tokyo

Landprogram före kryssning
Kryssning "Kina, Taiwan & Vietnam" (15 nätter)

Avresedatum 2020: 26 september 

Boka här

 

Cruisetour 3C - 15 nätter
Från Osaka till Tokyo

Landprogram före kryssning

Avresedatum 2021: 30 juli

Boka här


Cruisetour 3D - 20 nätter
Från Osaka till Tokyo

Landprogram före kryssning

Avresedatum 2021: 19 oktober

Boka här