ScholarShip@Sea

ScholarShip@Sea

Från intressanta föreläsningar till matlagningsdemonstrationer och fotoworkshops – med vårt program ScholarShip@Sea blir det ett nöje att lära sig något nytt.

Bredda din horisont.

En kryssning med Princess har så mycket mer att erbjuda än bara resmålen. Varje Princess-fartyg är nämligen ett mål i sig – med oändliga möjligheter till vidareutveckling och nöjen. Lär dig till exempel hur du gör professionella foton från resan med din digitalkamera. Eller gör en egen handmålad vas i den första keramikverkstaden på havet. Välkommen till programmet ScholarShip@Sea. Välj bland över 40 kurser från scrapbooking till vinprovning. I den här guiden får du veta allt om det stora utbudet på din kryssning. Vi hoppas att få se dig på många av våra kurser.

Ceramics@Sea

Var kreativ och gör ditt egna minnessaker under vår keramikkurs. Förformade koppar, tallrikar och skålar väntar på att dekoreras av dig. Sedan bränner vi ditt konstverk i våra ugnar ombord och i slutet av kryssningen har du en unik souvenir. På Island Princess och Coral Princess erbjuder vi dessutom särskilda kurser i drejning.

Computers@Sea

Finns det ett datorprogram som du alltid har velat lära dig, men inte har haft tid till ännu? Med våra populära datakurser gör vi det enkelt för dig att utöka dina kunskaper. Oavsett om det är första gången du jobbar med datorn eller om du redan är en van användare så erbjuder Computers@Sea informativa kurser för alla åldrar. Vi har en kurs som passar dina förmågor och intressen.

Photography@Sea

Oavsett om du är nybörjare eller redan kan en hel del – här har du möjlighet att utveckla och utöka dina fotografikunskaper. I praktiska kurser berättar våra fotografer om professionella metoder. Kursutbudet omfattar allt från en introduktion till fotografi via korrekt användning av din digitalkamera och grunderna i digital fotografering till kreativ fotografering. Du kan även lära dig metoder för resefotografering så att du kan ta ännu mer imponerande bilder av kryssningen.

Vinprovning

Oavsett om du är en nybörjare som är intresserad av grunderna i vinprovning eller en kännare som vill utöka din kunskap – du bör planera in våra vinprovningsseminarier som en del av din dagliga rutin. Denna fascinerande avstickare i vinets värld ger en fantastisk möjlighet att prova utvalda viner från vår källare och därigenom träffa nya vänner.