• Toll Free Number: 0771 - 10 30 00
  • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm

Ultimata Australien

Det bästa av Australien under en enda rundtur

Denna spännande Cruisetour erbjuder allt du vill ha. Rundresan inleds med en tvådagarsvistelse i Sydney, där vi visar dig de mest berömda sevärdheterna under en stadsrundtur. Därefter flyger du in i hjärtat av Outback till Uluru National Park för att njuta av till Mount Olga och solnedgången vid Ayers Rock – en oförglömlig upplevelse. Du får se höjdpunkterna i Litchfield National Park och tar dig till Kuranda Range med linbanan Skyrail. Som avslutning på detta extraordinära äventyr väntar en heldagsutflykt till Stora barriärrevet.

Dag 1 Sydney
Välkommen till Sydney! Idag lär du känna reseledaren och medresenärerna under en festlig mottagning. Övernattning på Four Seasons Sydney.

Dag 2 – Sydney
Följ med på en guidad tur av Sydney denna morgonen. Du kommer att se Sydneys ikoniska operahus, den imponerande Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach och The Rocks, ett historiskt distrikt med välhållen kolonial arkitektur, trendiga restauranger, museum och affärer. Resterande del av eftermiddagen och kvällen är din att spendera som du själv behagar. Övernattning på Four Seasons Sydney. Frukost ingår.

Dag 3 – Sydney/Ayers Rock
Idag flyger du till Ayers Rock, i hjärtat av den australiensiska Outback. På eftermiddagen lär du under en lägereldtur känna aboriginernas kultur och njuter av färgprakten vid Ayers Rock i solnedgången. Övernattning på Sails in the Desert Hotel. Frukost ingår.

Dag 4 – Ayers Rock/Darwin
Efter frukost flyger du till Darwin. Övernattning på Hilton Darwin. Frukost ingår.

Dag 5 – Darwin
Efter frukosten startar dagen med ett stopp på Crocodylus Park för en möjlighet att bevittna de största reptilerna på vår planet. Denna upplevelese följs av en spännande resa nerför Adelaide floden under tiden som du bevittnar Jumping Crocodile Tour. Övernattning på Hilton Darwin. Frukost och lunch ingår.

Dag 6 – Darwin/Carins
På morgonen flyger du till Cairns. Därifrån kommer tas du till foten av Kuranda Range och tar en tur med den berömda linbanan Skyrail, som har en fantastisk utsikt över regnskogen och havet. Avsluta dagen med middag och ett lokalt aborginsk Didgeridoo uppträdande. Du bo på Shangri-La Hotel Cairns. Frukost och middag ingår.

Dag 7 – Cairns
På förmiddagen väntar dig en av höjdpunkterna under resan: En snabb katamaran tar dig ut till yttre Stora barriärrevet där du tillbringar en oförglömlig dag. Där har du tid att att snorkla eller dyka. Du övernattar återigen på Shangri-La Hotel. Frukost och lunch ingår i priset.

Dag 8 – Cairns/Sydney/ombordstigning
Efter flygturen från Cairns till Sydney slutar landprogrammet – och en spektakulär kryssning med Princess börjar. Frukost ingår.

Dag 8 till 19/20/21 Kryssning

Det ger följande rundturer:

Cruisetour 2A - 19 nätter
Från Sydney till Auckland

Landprogram före kryssning
Kryssning "Australien och Nya Zeeland" (12 nätter, Majestic Princess)
Avresedatum 2019: 11. februar 2019

Boka här

 

Cruisetour 2B - 20 nätter
Från Sydney till Auckland
Landprogram före kryssning
Kryssning "Australien och Nya Zeeland" (13 nätter, Majestic Princess)
 

Cruisetour 2B - 18 nätter
Från Auckland till Sydney

Kryssning före landprogram
Kryssning "Australien och Nya Zeeland" (11 nätter, Majestic Princess)
Avresedatum 2019: 2. mars 2019

Boka här

Cruisetour 2C - 20 nätter
Från Auckland till Sydney

Kryssning före landprogram
Kryssning "Australien och Nya Zeeland" (13 nätter, Majestic Princess)
 

Cruisetour 2D - 19 nätter
Från Auckland till Sydney

Kryssning före landprogram
Kryssning "Australien och Nya Zeeland" (12 nätter, Majestic Princess)